Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Milyen a tökéletes kerékpáros táska?

Bármikor és bárhová is megyünk kerékpárral, szinte biztos, hogy szükségünk lesz egy táskára. Lehet az kisebb vagy nagyobb, egyszerűbb vagy mindenféle extrával felszerelt. Van, amikor csak pár apróságot szeretnénk magunknál tudni, de ha nagyobb túrázásra készülünk, akkor szeretnénk minden eshetőségre felkészülni.

Milyen a tökéletes táska - Biciklikk Blog

Mikor milyen táskát válasszunk?

Természetesen, ha csak a kulcsunkat, telefonunkat visszük magunkkal, akkor egy egész pici táskára van szükségünk, de ennek kiválasztása is fontos, hiszen azon kívül, hogy tárolunk benne, védi értékeinket, és akár sok más hasznos szerepet is betölthet!

Itt gondolkodhatunk vázra, kormányra vagy nyeregcsőre rögzíthető táskában is, mindegyikből fogunk találni méretben megfelelőt.

Ami esetleg szempont lehet a választáskor, hogy egyre több gyártó készíti a táskákat vízhatlan anyagból, vannak nagyon egyszerűen rögzíthetők, ráadásul a nyeregcsőre erősíthető nodellek között találunk fényfonalakból készültet is, ami segít a láthatóságban.

KLS Slopper Lightning világítós nyeregtáska

Ha nagyobb útra készülünk, mindig mérjük fel, hogy az alapfelszerelésen kívül szükségünk van-e nagyobb súlyú dolgokra (pl. sátor, hálózsák), és ennek megfelelően válasszunk teherbírást!

Nem mindig komfortos a hátizsák viselése, főleg, ha nagy súlyt, huzamos ideig kell benne vinnünk. Szerencsére már szerelhetünk táskát a csomagtartóra, vázra is. Ezek között már egész nagy űrtartalmúakat is találunk, remek anyagokból, akár vízállóban is (vagy vízhatlan esővédő huzattal), esetenként előre kialakított lámpa-rögzítési ponttal.

Mivel egy jó táska sokáig kitart, így érdemes a legjobbak közül választani. Összegyűjtöttük azokat a típusokat, amikkel biztosan nem lehet melléfogni

Bikefun Master táska csomagtartóra

Három részből álló, csomagtartóra szerelhető táska nagyobb, akár többhetes túrákhoz, 69 literes űrtartalommal és esővédő huzattal, fényvisszaverő betétekkel a biztonságért. A három extra nagy rekesz mellett kisebb zsebek az apró holmiknak, a csomagleszorító pánttal a kapacitás tovább növelhető.

Bikefun Master csomagtartó táska Bikefun Master csomagtartó táska

Bikefun Expansion QR nyeregcsőre

Rövidebb, egy–két napos túrákhoz ajánlott gyorszáras rögzítésű háromrészes túratáska 12 liter űrtartalommal, mely stabil fém konzol segítségével a nyeregszárra erősíthető. A tartozék vállpánttal sétálni is magunkkal vihetjük. Fényvisszaverő csíkok javítják a láthatóságot, esővédő huzat biztosítja a rakomány védelmét.

Bikefun Expansion QR kerékpáros táska nyeregcsőre

KLS Space 15 szétnyitható csomagtartó táska

15 liter űrtartalmú táska bővíthető oldalzsebbel, belső hálós zsebbel és eltávolítható vállpánttal. 3M fényvisszaverő szegély és hátsó biztonsági lámpa felszerelési lehetőség a nagyobb biztonságért és láthatóságért, tépőzáras rögzítés a csomagtartóra.

KLS Space 15 szétnyitható csomagtartó táska kerékpárra

KLS Adventure táska csomagtartóra

Hátsó, csomagtartóra szerelhető kerékpáros táska oldalzsebekkel és felső rögzítőzsinórral, levehető vállpánttal, 20 liter vagy 40 liter űrtartalommal. 3M fényvisszaverő szegély a biztonságért, vízhatlan esővédő huzat, hogy ne érhessen meglepetés.

KLS Adventure csomagtartó táska kerékpárra