Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Foglalkoztatásbővítés a Pavlik Kft.-nél

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül elnyert európai uniós támogatás segítségével a „Foglalkoztatásbővítés a Pavlik Kft.-nél” című projekt keretében az Pavlik Kft. a foglalkoztatotti létszámát növeli. A támogatás mértéke 41,78 millió Ft, amely Európai Uniós és hazai támogatásból valósult meg.

  • Projekt kódszáma: GINOP-5.3.12-19-2020-00098
  • Projekt címe: „Foglalkoztatásbővítés a Pavlik Kft.-nél”
  • Projekt megvalósításának kezdete: 2020.02.11
  • Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.08.23.
  • Elnyert támogatás összege: 41 783 280 Ft
  • Támogatás intenzitása: 70%

Projekt bemutatása

A Pavlik Kft. 1998-ban alakult Pécsen. Cégünk kerékpárszervizzel és kerékpár kiskereskedelemmel foglakozik több mint 20 éve. 2019. decemberében új telephelyet vásároltunk Pécs, Kodály Zoltán úton, ahol egy új szaküzletet kívánunk üzemeltetni. Jelen projekt keretében az új szaküzlet megnyitásával egyidejűleg felmerült munkaerőt kívánjuk felölteni.

Célunk, hogy a projekt segítségével az új telephelyen 7 fő számára teremtsünk munkahelyet. A feltételek biztosítása érdekében a szaküzlethez és szervizhez szükséges eszközöket Cégünk saját forrásból beszerezte. Továbbá célunk, hogy a két pécsi és egy siófoki üzletben ki tudjuk szolgálni a piac igényeit, bevételeink növekedésével pedig további beruházásokat tudjunk végrehajtani.

A projekt megvalósulása után piaci szerepünk megerősödése várható a Dél-Dunántúli régióban. A sikeres megvalósítással két pécsi és egy siófoki szaküzletünkben tudjuk kiszolgálni a kerékpározók igényeit.

Vissza a biciklikk.hu oldalra