Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BiciBLOG

Így tanítsuk meg gyermekünket kerékpározni Gyakran halljuk, hogy „olyan ez, mint a biciklizés: nem lehet elfelejteni.” Ám annak elsajátításával nincs mindig ilyen egyszerű dolgunk. Ha gyermekünket szeretnénk megtanítani kerékpározni, nincs fontosabb, mint a kitartás és az elszántság.
A gravelmánia Tökéletesen megértjük a gravel kerékpárok iránti vonzódást, a terepfüggetlen suhanás többeket hoz lázba...
Sárvédő típusok - melyiket és miért? Pálcás? Fix? És egyáltalán mekkora? Blogcikkünkben megpróbálunk segítséget nyújtani ahhoz, hogy a megfelelő sárvédőt választhasd a kerékpárodhoz.
Kerékpártúrák itthon Magyarország számos kerékpártúra lehetőséget rejteget. Nem mindegy persze, hogy a „felhasználónak” milyen igényei vannak, azonban az átlagkerékpáros egészen biztosan megtalálja a számításait a magyarországi kerékpártúra-útvonalakat illetően.
Milyen méretű kerékpár jó neked?

Aki első alkalommal néz szét a kerékpárgyártók kínálatában, hamar káosznak találja a kerékpár méretek jelölését. Nem csoda, hiszen különböző méret jelölést alkalmaznak a gyártók.

E-bike kisokos

Készült a szervizeseink által összegyűjtött, leggyakrabban feltett kérdések alapján. A kisokos segítséget nyújt a tájékozódásban és a vásárlásban, hiszen egy e-bike beszerzése hosszú távú terv.