Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyári vásár

Csapj le most a nyár legforróbb ajánlataira! Kerékpáros kiegészítők, ruházati cikkek akciós áron, korlátozott darabszámban, a készlet erejéig. Komputer, pumpa, táska, első és hátsó kosár, kerékpárzár, gyerekülés, kerékpáros cipő, sportzokni, sisak, mez, póló, nadrág, dzseki a legjobb áron, raktárról, akár azonnali szállítással.

A Biciklikk "Nyári vásár" kampánya az alábbi részvételi feltételek mellett történik:

  • A Kampány időtartama: 2022. július 14. 00:00 órától 2021. augusztus 14. 23:59 óráig („Kampány”).
  • A Kampányban aktuálisan elérhető termékek listáját ezen a honlapon, alább találod („Termékek”).
  • A Biciklikk fenntartja a jogot, hogy a Kampány időtartama alatt a kedvezménnyel kínált Termékek körét megváltoztassa. Egyes Termékeket a Biciklikk fokozatosan von be vagy vesz ki a Kampányból, e Termékek tehát nem feltétlenül a Kampány elejétől kezdve, vagy annak utolsó napjáig érhetők el a kedvezményes áron.
  • A Kampányban a Termék kedvezményes áron történő megvásárlása akkor valósul meg, ha a Vásárló megrendelését a Biciklikk visszaigazolja és a Vásárló a Termék árát kifizeti (a Terméknek a kosárba történő elhelyezése nem minősül a Termék megvásárlásának). Amennyiben a Vásárló az Utánvétes fizetést választotta, elegendő a rendelést leadnia a Biciklikk számára, a kedvezményre azonban csak az utánvét kifizetése esetén jogosult.
  • A Kampányban résztvevő Termékeket kizárólag a webáruházból, interneten keresztül lehet megvásárolni.
Rendezés: