Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Koronavírus tájékoztató

Tisztelt Vásárlóink!

Webáruházunk az elmúlt hetekben indult el teljes gőzzel, és azóta is mindenki számára 0-24 órában, zökkenőmentesen - a vásárlás és a kiszállítás is 100%-osan - működik.

A bejövő rendeléseket gördülékenyen tudjuk kezelni és teljes biztonságban ki is tudjuk szállítani!

Ezt a bejegyzést azért írjuk most nektek, hogy tájékoztassunk benneteket a koronavírus kapcsán meghozott döntéseinkről, valamint azokról az intézkedésekről, amelyeket a Magyar Kormány is meghozott, és mi felelősen vállaljuk mind a magunk, mind pedig a Ti érdeketekben.

Sajnos a mai napig folyamatosan súlyosbodik a helyzet a korona vírus körül, így visszavonásig érvényben van a kormány határozata szerint kötelezettségünk, miszerint minden szaküzlet (kivétel az élelmiszerbolt, drogériák és a gyógyszertárak), így a BiciKlikk pécsi üzlete is 15 óráig lehet nyitva.

Nyitva tartási időnk tehát a következők szerint változott mind pécsi, mind pedig siófoki üzletünkben is:

 • H-P: 9-15h
 • Sz: 9-13h
 • V: Zárva

Úgy gondoljuk, hogy az új koronavírus terjedésének lassítását az szolgálja leginkább, ha mindenki, aki teheti, minimálisra csökkenti a közvetlen érintkezést, találkozást ismerőseivel. Viszont ez nem azt jelenti, hogy a mozgást is hanyagolni kellene és a négy fal között kéne folyamatosan maradni.

A biciklikk.hu webshopunk zavartalan ügymenet és kiszállítás mellett dolgozza fel megrendeléseiteket és fogadja kérdéseiteket.

Telefonos ügyfélszolgálati időnk a következő:

 • Hétfő: 9:00 - 17:00
 • Kedd: 9:00 - 17:00
 • Szerda: 9:00 - 17:00
 • Csütörtök: 9:00 - 17:00
 • Péntek: 9:00 - 17:00
 • Szombat: 9:00 - 13:00
 • Vasárnap: zárva

Sokan azonnal szeretnétek bringára ülni a jelenlegi helyzetben, de nincs meg hozzá a megfelelő eszköz. Mára még nagyobb szükség lett a bicajra és a bicajhoz tartozó kiegészítőkre .

Nem mindenki tud sajnos "home office"-ban maradni, így a legjobb közlekedési eszköz, hogy a tömeget elkerüld, a bringa!

Ezenkívül fitten kell tartanunk magunkat, viszont mindenképp tömegtől távol kell ezt megtennünk - erre is a legjobb és legalkalmasabb opció a kerékpár!

Ilyen tiszta már régen volt a levegő, mint most - ülj bringára Te is!

Nekünk most az a feladatunk, hogy segítsük a ti igényeitek kielégítését. Folyamatosan csörög a telefon és azt jelzitek, hogy szükségetek lenne segítségre a kerékpár kiválasztásával kapcsolatban.

Hívjatok bátran bennünket, írjatok a chaten, vagy vegyétek igénybe hotline tanácsadásunkat:

 • +36 70 / 396-24-04

Biciklikk Pécs

Szaküzletünkben még tartjuk a frontot, viszont mindenki érdekében és a szabályok betartása végett kérjük, hogy most ezt a menetet kövesd:

 1. Nézz körül nyugodtan webshopunkban. Szentelj időt a kerékpár kiválasztására. Itt tudod megtenni.
 2. Amennyiben bármi kérdésed felmerül hívj minket telefonon vagy kérdezz az online chaten, segítünk. Telefonszámunk: +36 70 396 2404
 3. Rendeld meg online kerékpárodat és kérj házhozszállítást vagy akár kérj személyes átvételt pécsi vagy siófoki üzletünkbe, és mi menetre készen, összeszerelve azonnal átadjuk neked. Irány a webshop!

Ha megrendelés előtt szeretnéd megnézni a kerékpárt, kérjük, hogy akkor is nézz körül először webshopunkban, és amikor eljössz hozzánk, nagyjából már tudd, milyen típusú bicajt szeretnél.

Ebben az esetben is igaz: nyugodtan hívj minket, vagy kérj online tanácsadást a weboldalon.

 • +36 70/396 24 04

A kiszállítás Pécsen belül INGYENES! Kérjük, ehhez válaszd a "Személyes átvétel az üzletünkben" szállítási opciót és mi automatikusan hívni fogunk a részletek kapcsán.

Nyugodtan tartsd be a szabályokat - Maradj otthon! - mi ezt tiszteletben tartjuk és házhoz szállítjuk neked a kiválasztott kerékpárodat.

Mindenki érdekében, ha tudod, válaszd az online rendelést, ezzel védd magadat és embertársaidat is.

Várjuk jelentkezéseteket az alábbi elérhetőségek bármelyikén. Sokan telefonálnak, lehet, hogy foglalt lesz a vonal, akkor próbálkozz újra. Amúgy pedig mindenképp mindenkit vissza fogunk hívni!

 • info@biciklikk.hu
 • +36 70 396 24 04
 • www.biciklikk.hu

Köszönjük türelmeteket és együttműködéseteket. Legyetek minél többet a szabad levegőn, és tartsátok magatokat fitten!

 

Kövessétek oldalunkat! Amennyiben változás merül fel, azonnal jelentkezünk.

 

A Biciklikk csapata

Tartalomhoz tartozó címkék: kerékpár koronavírus tájékoztató