Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért jobb biciklit vásárolni kerékpár webshopban?

5 érv az online bicikli vásárlás mellett

 

1. Szélesebb kínálatból könnyebben találunk megfelelő biciklit.

 Jobban tudunk az igényeinknek megfelelő bicajt választani hisz egy webshopban akár több ezer kerékpár is lehet, míg egy üzletben talán ha 50-100 modellből választhatunk. Ha tudod milyen stílusú kerékpárt szeretnél, akkor a részletes kereső használatával még gyorsabban megtalálhatod a neked való bringát!

2. Kényelmesebb a vásárlás otthon fotelből, mint egy zsúfolt üzletben.

Nincs mindenkinek ideje arra , hogy végignézze a környéken található kerékpár üzletek kínálatát. Egy webáruház esetében ez sokkal gyorsabb és kényelmesebb folyamat. A BiciKlikk.hu webáruházban a termékek áttekinthetőek, és jól specifikáltak, így mindent megtudhatsz róluk.

3. Átgondoltabb döntést tudunk hozni.

Nem kell az üzletben állva pár perc alatt eldönteni, hogy az adott kerékpár megfelel-e nekünk, elegendő a webshopban a bicajt csak a kosárba rakni, vagy kedvencek közé betenni. Ingyen házhozszállítjuk a kerékpárt és a kiegészítőket, nem kell elmenni érte az esetlegesen távolabbi üzletbe, megoldani a szállítást. 

4. Az online hitel könnyebben, kényelmesebben igényelhető, mint egy üzletben.

A hitellel kapcsolatos adminisztrációt akár éjszaka vagy hétvégén is intézhetjük otthonról. Nem kell a személyes adatainkat egy zsúfolt üzletben a többi vásárló előtt megadni az ügyet intézőnek. A BiciKlikk minden kerékpárra biztosítja az Online hitel lehetőségét, illetve egyes kerékpárok esetén a 0%-os THM-es hitel is igénybe vehető.

5. A biciklik jobban összehasonlíthatóak egymással

Könnyebb az egyes kerékpárokhoz tartozó technikai paraméterek összehasonlítása online, mint egy üzletben, ahol csak az eladó által elmondottakra támaszkodhatunk. Nem beszélve az árak összehasonlíthatóságáról, ami megint csak fontos szempont. Fórumokon könnyű tájékozódni a valós tapasztalatokról az adott biciklit illetően.

Tudd meg, hogy mitől tartanak az emberek az online kerékpár vásárláskor!

- hogy nem a megfelelő kerékpárt választják, mert nincs aki tanácsot adjon.

Mi több módon is tudunk segíteni Neked ebben:

  • Online chat: a webáruházunk jobb alsó sarkában tudod elindítani a csevegést szakértő kollégánkkal, aki minden kérdésben áll rendelkezésedre.
  • Telefonon a 70/396-2406 -as telefonszámon kollégáink várják, hogy segíthessenek Neked.
  • Facebook messenger: írj üzenetet a Biciklikk.hu FB oldalára ha kérdésed van, és kollégáink nem késlekednek válaszolni és segíteni.
  • E-mail: info@biciklikk.hu címre várjuk kérdéseidet, hogy segíteni tudjunk a megfelelő kerékpár kiválasztásában.

- hogy nem tudják kipróbálni a kerékpárokat, nem látják élőben azt, ezért mérete, színe, és a valós formája eltérhet az általuk elképzelttől.

Nálunk 31 napig ingyenesen visszaküldheted a kerékpárt, ha nem jó a mérete, nem tetszik, vagy nem vagy elégedett vele. A BiciKlikk.hu webáruházban minden kerékpár alatt megtalálható a mérettáblázat, amely segít kiválasztani a megfelelő méretű kerékpárt.

- ha átveszik a kerékpárt, akkor az még nincs beállítva, nem tudnak azonnal kerékpározni vele.

A BiciKlikk.hu webáruházban rendelt bringa 100%-osan készre szerelve és beállítva hagyja el műhelyünket. Nem kell elforgatnod a kormányt, felszerelned a pedált, vagy helyükre tenned a kerekeket - csak ki kell csomagolnod és használatba is veheted.

- hogy nem tudnak online kiegészítőket választani a biciklijükhöz.

Termékpalettánk folyamatosan bővül nem csak biciklikkel, hanem kiegészítőkkel, alkatrészekkel és ruházattal egyaránt. Rendelj a biciklid mellé akár sárvédőt, computert, kitámasztót vagy bármi mást a BiciKlikk.hu-n és mi azt is felszereljük a kerékpárra, hogy neked ezzel már ne kelljen bajlódnod.

- hogy nem tudják érvényesíteni a garanciát a kerékpárra, és nehezebb lesz a szervizeltetése.

A webáruházunkban vásárolt kerékpárokhoz a szokásos 1 év teljes körű garancia mellé mi a gyártóktól függetlenül 7 év vázgaranciát is biztosítunk. Ez idő alatt az esetleges garanciális problémák kezelése történhet bármelyik közeledben található hivatalos márkaszervizben is, de ha nem tudod eljuttatni egy erre jogosult szervizbe a biciklidet, akkor sincs baj! Ebben az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk neked!

- hogy online nem lehet hitelre vásárolni, vagy nincs segítség, ha elakadunk a hiteligénylés folyamán.

A BiciKlikk.hu webáruházban a Magyar Cetelem Bank Zrt.áruhitel szolgáltatását tudjuk biztosítani a vásárlók számára, akár 0% THM mellett. A hiteligényléhez szükséges adminisztráció könnyen, gyorsan otthonról is elvégezhető a nap 24 órájában. Amennyiben mégis elakadnál a hiteligénylés során, kollégáink szívesen segítenek online chat vagy telefonos megkeresésedre.