Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BiciBLOG

E-bike kisokos

Készült a szervizeseink által összegyűjtött, leggyakrabban feltett kérdések alapján. A kisokos segítséget nyújt a tájékozódásban és a vásárlásban, hiszen egy e-bike beszerzése hosszú távú terv. 

Pályázat elektromos kerékpár vásárlására - FRISSÍTVE! A nyáron sokan igénybe vették a villanyautókra és elektromos robogókra kiírt állami pályázatot. Most ősszel ismét elektromos közlekedési eszközre lehet pályázni: e-bike-ra, azaz pedelec* kerékpárok vásárlására adnak vissza nem térítendő támogatást.
7+1 szempont, ha elektromos rollert választasz! A roller egészen a közelmúltig olyannyira a gyerekek közlekedési, vagy inkább játékeszközének számított, hogy a legtöbb felnőttnek meg sem fordult a fejében a használata. Ám a mostanában egyre többször láthatunk fiatalembereket, ifjú hölgyeket, sőt, jól öltözött középkorúakat is némán suhanni e szuper járgányokon.
Két keréken robog a nyuszi: 5 bringás ajándékötlet húsvétra A karácsony után a húsvét a gyerekek második kedvenc ünnepe. De vajon mi lenne az az ajándék, ami hosszabb távon fenntartaná a gyerekek érdeklődését, az egész család számára aktív, közös élményt garantálna, sőt, még a több kiló befalt csoki plusz kalóriáinak elégetésében is segítséget nyújtana?
Koronavírus tájékoztató Ezt a bejegyzést azért írjuk most nektek, hogy tájékoztassunk benneteket a koronavírus kapcsán meghozott döntéseinkről...
Újra két keréken: 10+1 alkatrész, amit tavasszal nézz át a bringádon!

Az általános felmelegedés és a terjedő környezettudatos gondolkodás jóvoltából évről-évre több kétkerekűt láthatunk az utcákon télen is, ám a legtöbbünk számára az igazi – hosszú – kerékpárszezon mégiscsak kora tavasztól késő őszig tart...