Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cube gravel kerékpárok

A gravel bringa, hogy rögtön képzavarral éljünk, egy országúti cross-trekking... Kifejezetten városon kívülre találták ki azoknak, akik szeretnek kirándulni, új helyeket felfedezni, és mindezt tereptől függetlenül, alaposan felmálházva -- ha kell, aszfalton, ha kell dózerúton, földúton, ösvényen, betonon, ráadásul tempót menve.

Ránézésre a cyclocross bicókra hajaznak, ám a szélesebb, "terpesztett" koskormány kényelmesebb fogást, a magasabb fejcső és laposabb villaszög komfortosabb ülést biztosít, míg az alacsony középcsapágy-magasság mindezt megfelelő stabilitással fejeli meg. A komfortot és stabilitást szolgálják a ballonosabb, 32-40 mm közötti gumik is, amik simán gördülnek az országúton, és nem rázzák ki a lelkedet a guglinsekeresdi diótörőn sem. A hajtásrendszer közelebb áll a montikhoz, mint az országúti versenygépekhez -- és hogy meg is tudd fogni a könnyen elszabaduló lóerőket, a tárcsafék kötelező elem, legyen az mechanikus vagy hidraulikus.

Szóval... miért is kellene döntened a sport és a kikapcsolódás között, miért kellene két bicót tartanod, ha mindkettő a hobbid, amikor egy bringával mindkettőt kielégítheted? Csak egyszer kell kipróbálnod egy gravelt, és a kérdés nem lesz kérdés többé...