Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bringacsere

BESZÁMÍTJUK ÉS ELAJÁNDÉKOZZUK!

A Biciklikk Kerékpárszaküzlet, Szerviz és Webáruház tulajdonosváltás és teljes átalakítás utáni, február 29-i újranyitását rögtön egy jótékony célú bringacsereprogram indításával kapcsoljuk össze.

Vásároljon új kerékpárt pécsi üzletünkben, mi pedig használt (üzemképes és tiszta) régi bringáját állapottól függően (kb. 5000 - 30 000 Ft értékben) beszámítjuk az árba.
Ha éppen mégsem tud választani széles kínálatunkból, névre szóló utalványt állítunk ki önnek a beszámítás összegéről, amelyet a program időtartama alatt bármikor felhasználhat új kerékpár vásárlására.

A bringacsereprogram időtartama:
2020. február 29. – április 15.

Mitől jótékonysági a program?

A behozott régi kerékpárokat saját szervizünkben felújítjuk, majd olyan egyesületeknek, alapítványoknak ajánljuk fel, amelyek saját erőből nem, vagy csak nehezen tudnának kerékpárokhoz jutni. A Biciklikk igyekszik odafigyelni környezetére, szeretné a maga eszközeivel segíteni a rászoruló helyi közösségeket, egyesületeket, családokat.

Kik részesülnek a támogatásban?

A program során pályázat útján választjuk ki azt a három egyesületet, alapítványt, amelyeknek végül a felújított kerékpárokat ünnepélyes keretek között átadjuk.

Vásárlás nélkül is várjuk a felajánlásokat!

A fenti csereprogram mellett ugyanakkor a vásárláshoz nem kötött kerékpár-felajánlásokat is be tudjuk vonni a programba. Ha Ön nem tervez cserét, ám van olyan feleslegessé vált kerékpárja, amelyet szívesen felajánlana e nemes célra, hozza el nekünk, és mi ezeket a kerékpárokat is felújítjuk és átadjuk a támogatott szervezetnek.

Pályázati felhívás!

Kérjük azon pécsi és Baranya megyei székhelyű szervezeteket (egyesületeket, alapítványokat), amelyek számára segítséget jelenthetnek az általunk felajánlott használt, de felújított kerékpárok, hogy ha részt szeretnének venni jótékonysági programunkban, az alábbi Pályázati adatlap kitöltésével és elküldésével mielőbb jelezzék szándékukat.

A pályázati időszak:
2020. február 01. – február 19.

A pályázó szervezeteket a Biciklikk Pécs Facebook-oldalán fogjuk bemutatni. A nyertes három szervezetet, amelyek a bringacsereprogram keretén belül a felújított kerékpárokat megnyerik, szakmai úton és szavazás alapján választjuk ki.

Egy szervezetre a Facebook-oldalunkon lehet szavazni.

A pályázat és a Facebook-szavazás február 25-én zárul, amikor a három nyertes szervezetet és a támogatásban nem részesülő egyesületeket kiértesítjük a pályázat eredményéről.

A hivatalos, nyilvános eredményhirdetést a Biciklikk pécsi üzletének újranyitásakor, 2020. február 29-én tartjuk.