Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Még tart a bringacsere a Biciklikknél

Az elmúlt hetekben újranyitottuk pécsi üzletünket, ahova várjuk régi és új vevőinket, érdeklődőinket egyaránt. De aki nem pécsi, annak sem kell aggódnia! Már online is kiválaszthatja és megrendelheti a kiszemelt modellt, sőt lassan már három helyszínen érhetők el személyesen is a kerékpárok, valamint ezen a három helyen profi szerviz is működik.

Biciklikk Bringacsere

Biciklivásárlás online? Mi sem természetesebb!

2020-ban már nem csak ruhát, cipőt, háztartási cikkeket, de kerékpárt is vásárolhatunk a neten! A Biciklikk webshop-ban igen széleskörű információt kapunk mindenről, de ha mégis bizonytalanok lennénk, nyugodtan hívhatjuk az ügyfélszolgálatot is segítségért. Ha mégis ragaszkodunk a jól megszokott személyes mustrához és kipróbáláshoz, akkor a pécsi szaküzlet mellett Siófokon, sőt, március 31-től hamarosan Budapesten is szemügyre vehetjük a széles kínálatot.

Hogyan lesz mindebből jótékonykodás?

A Jótékonysági Bringacsere program keretében mindenki, aki új kerékpárt vásárol és beszámoltatja régi bicaját, hozzájárul ahhoz, hogy egy mosollyal több legyen a világban. A Biciklikk a beszámított kerékpárokat saját költségén leszervizeli és szükség esetén felújítja, majd egy rászoruló szervezetnek átadja. Azonban az akció NEM csak új biciklivásárláshoz kötött! Ha van egy otthon elfekvő, már nem használt, vagy csak megunt kerékpár, azt is szívesen fogadják a szervezők, amelyet a felajánlás után szintén eljuttatnak a rászorulóknak.

Melyik szervezetek kapják meg a beszámított és felajánlott kerékpárokat?

A Facebook-szavazáson legtöbb like-ot begyűjtött szervezetek a következők:

Mosolymanó Közhasznú Egyesület Mosolymanó Közhasznú Egyesület
MTE - Mohácsi Torna Egylet MTE - Mohácsi Torna Egylet

A BICIKLIKK által megszavazott nyertes szervezet:

Szociális Háló Egyesület Szociális Háló Egyesület

A program olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy már magánszemélyek is jelentkeztek a BiciKlikknél, akiknek ez a kis segítség a világot jelenti. „ Kisfiam már régóta szeretne megtanulni kerékpározni, de az anyai féltésen túl sajnos anyagi okok miatt nem tudom neki megadni ezt az örömöt .” – mondja Horváth Eszter, aki testi fogyatékossága miatt nehézségekkel küzd az elhelyezkedésben a munkaerőpiacon, valamint egyedül neveli fiát, Márkot. Segítsünk azoknak, akik tényleg rászorulnak! Ha van akár Márk, akár a fenti szervezetek számára használható bicajunk, toljuk be a pécsi Biciklikk szaküzletbe, ahol felújítják ezeket és elajándékozzák a szervezeteknek.

Találjunk bicajt Márknak is!

Az akció 2020. április 15-ig tart.

Tartalomhoz tartozó címkék: akció bringacsere kerékpár